Careul solemn la Colegiul MondostudArt

  Colegiul „MondostudArt” din mun. Chișinău, Republica Moldova, constituie o instituție prestigioasă de învățământ privat mediu de specialitate, fondată în anul 2001. Colegiul respectiv este unica instituție din țară, care pregătește specialiști în domeniul cosmetologiei complexe.

   „Ești tânăr, plin de energie și speranțe! Ești student! Studenţia este o perioadă plină şi foarte diversă, un univers de posibilităţi care se deschide în faţa ta, urmeaza-ți visul, fii student, fii parte responsabilă a societății”.

   Cu acest mesaj a venit în fața studenților Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, care a asistat la careul solemn dedicat începutului an de studii la Colegiul „MondostudArt”, str. Meșterul Manole, 9.

    Adresat corpului didactic și părinților, pretorul are convingerea că înaltul simţ de responsabilitate, nivelul profesionist şi dorinţa de a contribui la formarea personalităţii fiecărui tânăr ne vor ajuta să educăm împreună cetăţeni cu un înalt   nivel de intelectualitate şi responsabilitate, ei fiind resursa umană de calitate.