Capsula Timpului Ciocana 2020 mesajul către viitor...

O capsulă a timpului este un ansamblu de obiecte sau informaţii, gândit ca un mijloc de a asigura comunicarea cu generaţiile viitoare, peste intervale lungi de timp.

      La inițiativa Consiliului Local de Tineret Ciocana, sub patronajul Pretorului sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, astăzi, 13 august 2020, a fost astrucată „Capsula Timpului Ciocana 2020”, eveniment dedicat aniversării de 35 de ani de la fondarea sectorului Ciocana.

        Timp de câteva zile tinerii au desfășurat acțiunea „Mesajul către viitor...”, în cadrul căreia au acumulat mesaje, doleanțe oferite de către administrația Preturii sectorului Ciocana, conducători ai subdiviziunilor Preturii, idei și sugestii ale oamenilor de creație, personalități ale sectorului Ciocana, notificări ale agenților economici, toate - pentru a fi stocate si deschise peste 10 ani.

         Toți cei care au oferit mesajele vor să vadă un sector curat, bine amenajat, cu havuzuri și Centre pentru tineret, cu terenuri de joacă pentru copii și săli sportive dotate, cu oameni veseli și binedispuși.

              Capsula  a fost sigilată la 13 august 2020 de către Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, astrucată în scuarul preturii, bd. Mircea cel  Bătrân și va fi deschisă în august 2030.