Campionat la minifotbal

     A devenit una din cele mai frumoase tradiții inaugurarea în luna mai a Zilei Sportivului, iar atașamentul pentru spiritul de competiție în a obține rezultate în sport  este caracteristică copiilor sectorului Ciocana.

În acest context, în perioada 18-19 mai pe stadionul IPLT „Gaudeamus” a avut loc competiția la minifotbal. Competiția a reunit echipe de copii din cadrul Academiei „Viitorul” anii 2012, 2013, 2014.

Meciurile s-au desfășurat pe o notă distractivă și prietenească, iar jocul final a fost unul de excepție, mulți din fotbaliștii juniori au dat dovadă de o pricepere și îndemânare.

Cei mai bine pregătiți, care pe bune merite au obținut rezultate în clasament, au fost echipele FC „Sportul”, FC „Royal”, Acdemia „Viitorul”, Școala sportivă nr. 11, FC „Sportul roșu”.

Toți participanții s-au ales cu diplome, iar învingătorii au primit cupe și mențiuni conform locurilor obținute.

Organizarea unui astfel de eveniment de către Pretura sectorului Ciocana vine în urma inițiativei Primarului General Ion Ceban privind promovarea activităților sportive, atragerea copiilor în jocuri de echipă, dar și susținerea unui mod sănătos de viață.