Camara Fest și-a primit vizitatorii

  Târgurile cu produse autohtone sunt evenimente care au ca scop să creeze o atmosferă plăcută și să aducă oamenii împreună, oferindu-le oportunitatea de a cunoaște și de a aprecia produsele și cultura țării noastre.

  Prin urmare, un astfel de eveniment se desfășoară în zilele de 1 și 2 aprilie pe aleea bd. Mircea cel Bătrân, care a fost organizat de Primăria municipiului Chișinău, Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu Asociația femeilor din agricultura și turismul Republicii Moldova „Eurocivis”, Asociația Micilor Producători de Vinuri „Dionysos” cu sprijinul financiar al USAID Moldova.

  La târg vizitatorii pot găsi o gamă variată de produse precum alimente proaspete sau procesate, fructe, legume, carne, lactate, dulciuri, miere, pâine și produse de patiserie tradiționale, vinuri și sucuri. De asemenea, sunt prezente produse artizanale, cum ar fi țesături, împletituri, obiecte de lemn, lut și ceară, bijuterii sau produse cosmetice și de îngrijire personală, cât și obiecte de artă sau de decor, care au o însemnătate culturală.

  O aventură frumoasă au trăit copiii din sectorul Ciocana, fiind plimbați de un trenuleț vesel pe bulevardul Mircea cel Bătrân.