Biserica Naşterea Maicii Domnului şi-a serbat aniversarea de 20 ani de la fondare

Duminică, 9 iunie 2019 Biserica  „Naşterea Maicii Domnului” şi-a serbat aniversarea de 20 ani de la fondare care a culminat cu Festivalul Familiei.

         Cu această ocazie biserica a găzduit un serviciu divin oficiat de un numeros sobor preoţesc în frunte cu părintele Gheorghe Cojocaru, custodia acestui sfânt lăcaş, unde mai apoi a avut loc Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

         Sărbătoarea a continuat cu un program cultural prezentat de formaţii selecte de la CC „Ghiocel”, Centrele comunitare din sector „Convorbitorul” şi „Speranţa”. Un moment emoţionant al sărbătorii a fost omagierea cuplurilor care și-au serbat jubileul de 50 de ani de căsătorie și prezenţa familiilor numeroase care sunt un exemplu pentru comunitate prin educarea copiilor .

         Sinilga Şcolnic, pretorul sectorului Ciocana salută aportul şi rolul bisericii în sector, contribuţia, colaborarea şi parteneriatul în diversele acţiuni organizate în comun.

         Pentru activitatea sârguincioasă, pe care o depun pentru binele și mărirea Bisericii ortodoxe din Moldova, participanții la eveniment au fost menționati cu diplome și cadouri.