Biserica Nașterea Maicii Domnului din sectorul Ciocana și-a sărbătorit Hramul

   Astăzi, 21 septembrie 2021 cinstim o mare sărbătoare – Nașterea Maicii Domnului, care coincide cu Hramul Bisericii Parohiei ortodoxe din sectorul Ciocana ce îi poartă numele. Sărbătoarea „Nașterea Maicii Domnului” a fost oficiată printr-o slujire arhierească solemnă. După Sfânta Liturghie credincioșii, în frunte cu parohul Părintele Nicolae Cojocaru, au înconjurat cu rugăciuni Biserica și au săvârșit un Tedeum de mulțumire pentru toate binefacerile Domnului.

   Evenimentul a fost onorat de prezența angajaților Preturii sectorului Ciocana, care au venit cu mesaje de felicitare cu ocazia acestei mari sărbători, exprimând cuvinte de gratitudine și mulțumire parohului bisericii Nicolae Cojocaru și întreg soborului preoțesc pentru implicarea plenară și contribuția substanțială în viața comunității.

   Bucuria cea mai mare a sărbătorii a fost prilejuită de copiii ansamblului vocal „Mironosițele” de la IP Gimnaziul nr.74 „Viorel Găină”, com. Tohatin, care au delectat enoriașii și oaspeții cu un frumos spectacol de suflet. În semn de mulțumire copiii au primit în dar câte o iconiță și o carte de rugăciuni.

   Sărbătoarea a fost culminată de o agapă frățească.

  Pretura sectorului Ciocana apreciază colaborarea fructuoasă cu instituțiile de cult și aduce sincere mulţumiri pentru generoasele acte de susţinere a activităţilor social-culturale.