Atmosfera de primăvară la Târgul de mărțișoare și flori

     Comerțul de mărțișoare, suvenire și flori de grădină s-a deschis miercuri, 11 februarie, unde în baza dispoziției nr. 01-5/28 din 10.02.2021 a Pretorului sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, mai multe persoane conform autorizațiilor eliberate, își expun mărțișoarele, unele hand-made special pregătite și florile de grădină crescute cu mult drag în gospodăriile oamenilor.

     Pentru persoanele ce nu au reușit încă să procure un mărțișor, minunatele lalele sau diverse suvenire de primăvară, vă propunem să luați în calcul și târgul de primăvară ce se desfășoară la următoarele adrese: str. Alecu Russo 65/1, bd. Mircea cel Bătrân 8 și str. Igor Vieru 10/2, până la data de 10.03.2021.

     Prin intermediul acestui târg de primăvară ne-am propus să aducem după un sezon de iarnă, buna dispoziție pentru locuitorii sectorului Ciocana și să oferim un suport oamenilor să își comercializeze produsele legal.

     Ținem să menționăm, că nu se permite comercializarea ghioceilor și că vânzarea acestora se pedepsește conform legislației în vigoare, iar comercializarea se va desfășura conform autorizațiilor de funcționare emise împreună cu schemele de amplasare.

    Pretura sectorului Ciocana îndeamnă respectarea măsurilor antiepidemice și vă urează o dispoziție bună de primăvară.