ANUNȚ DE RESTRICȚIONARE A ACCESULUI

Sistarea audienței cetățenilor în instituțiile publice municipale pe durata stării de urgență în sănătatea public.

Primăria municipiului Chișinău informează că începând de marți, 09 iunie 2020 se sistează audiența cetățenilor în cadrul instituțiilor publice municipale, pe toată durata stării de urgență în sănătatea publică.

Măsura se conține în hotărârea nr. 6 din 06 iunie 2020 a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău și a fost luată în scopul prevenirii agravării situației epidemiologice, în special pentru locuitorii municipiului Chișinău, în contextul evoluției situației epidemice în Republica Moldova, prin creșterea în ultimele zile a numărului de infectări cu noul coronavirus.

În cazuri de urgență pe problemele ce țin de competența: 

Preturii sectorului Ciocana, cetățenii se vor adresa prin intermediul compartimentului „Petiții online” din pagina oficială a Preturii sectorului www.ciocana.md sau prin intermediul poștei electronice info@pretura.ciocana.md și la numărul de telefon 022333434 (anticamera), 022331833 (Serviciul audiență și secretariat). De asemenea încurajăm raportarea problemelor ce țin de comerțul neautorizat, construcții neautorizate și salubrizare prin intermediul platformei www.eu.chisinau.md.
De asemenea puteți accesa telefoanele de contact al responsabililor din aparatul preturii de pe pagina oficială în compartimentul „Orarul audienților”.
De asemenea încurajăm raportarea problemelor prin intermediul Poștei Moldovei:
bd.Mircea cel Bătrân nr.4/3, municipiul Chişinău, Republica Moldova, MD-2044.

Amintim că starea de urgență în sănătatea publică în Republica Moldova a fost instituită pe 16 mai 2020 și va dura până pe 30 iunie 2020.