Aniversarea Ansamblului etno-folcloric Ciucurel

        Copleșiți de ritmul vieții căutăm un pic de liniște și căldură pentru suflet.Toate le-am găsit la Colegiul „Mondostud-Art”, participând la aniversarea de 5 ani de activitate a Ansamblului etno-folcloric „ Ciucurel”, conducător artistic Mihai Leon. Melodiile neamului, interpretate cu suflet și dragoste de cele 16 membre ale ansamblului, toate studente ale Colegiului, acompaniate de o orchestră superbă, au ridicat publicul în picioare.

         Cu prilejul aniversării, pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, prezentă la eveniment, a felicitat colectivul  cu realizările obținute, și drept dovadă a aprecierii activității,a nivelului înalt de măiestrie artistică, a anuntat  despre inițierea procedurii de confirmare  Ansamblului etno-folcloric „ Ciucurel” titlul de colectiv –model al sectorului Ciocana.

        Surpriza a fost  înalt apreciată de către conducerea instituției, colectivul artistic, care au asigurat  administrația publică locală de participare la evenimentele cultural-artistice din sector și prestație de valoare la concursurile naționale și internaționale.