Aleea școlarilor în flori și verdeață

   În cadrul acțiunilor de înverzire a plaiului, astăzi, Pretura sectorului Ciocana a desfășurat o acțiune de amploare pe Alee școlarilor (partea de sus), care recent a fost renovată conform proiectului investițional.

   Evenimentul a fost onorat de prezența Domnului Ion Ceban, Primar General al municipiului Chișinău, însoțit de viceprimarii Ilie Ceban și Olga Ursu, consilieri municipali, oaspeți din România și angajați ai primăriei.

  La acțiunea de plantare au participat funcționari ai preturii, Direcției educație, tineret și sport Ciocana, pedagogi și elevi de la câteva instituții de învățământ, muncitorii Asociației de gospodărire a spațiilor verzi, Întreprinderii municipale pentru servicii locative, locuitori ai cartierului și voluntari, care au fost asigurați cu echipamentul necesar și material săditor.

  Au fost plantați arbori și arbuști de speciile Dud plângător, Tue „Smaragd”, Enupăr orizontal, Jâmolosti coprifoli, Spireea vanguta, Cotoniaster variegate.

    Programul activității a inclus momente distractive cu muzică și animatori, au fost oferite dulciuri, băuturi calde.

   Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, mulțumește tuturor participanților pentru implicare plenară în viața societății prin această acțiune socio-ecologică, cât și sponsorilor S.A. „Orhei-vit” și Flower Event”.

   Prin astfel de acțiuni demonstrăm că suntem o echipă, cărei îi pasă de sectorul în care locuim, dând dovadă de spirit și activism civic.