Ajunul Sfântului Nicolae!

   În data de 17 decembrie 2021 s-a desfășurat evenimentul cultural-artistic de promovare a tradițiilor populare cu genericul „Ajunul Sfântului Nicolae” organizat în cadrul sărbătorilor de iarnă de către Direcția cultură și Pretura sectorului Ciocana.

    Publicul din Scuarul Arcului de Triumf, Pomul de Crăciun al municipiului, a fost prezent la un program inedit cu colinde, muzică bună și cuvinte frumoase din partea moderatorilor Andrei PORUBIN și Rusalina RUSU, ansamblului etnofolcloric „CIUCUREL”, conducător artistic Mihai LEON, interpreții Nicolae CIBOTARU, Oxana CRĂCIUN, Veronica ȚUGUI-MOCANU, Snejana FRIJA, Nicoleta SAVA –HANGANU.

   Pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, prezentă la eveniment, a felicitat locuitorii municipiului și oaspeții capitalei cu frumoasele Sărbători de iarnă, dorindu-le prosperitate, pace, bucurii alături de cei dragi.

    Programul muzical a fost înregistrat și transmis în data de 18 decembrie în ajunul sărbătorii tradiționale Sfântul Nicolae, la postul public de televiziune Moldova 1.