Advocacy și lobby în activitatea organizațiilor de tineret

  În contextul Decadei Tineretului în sectorul Ciocana, la 21 noiembrie, în cadrul Preturii sectorului Ciocana a avut loc trainingul „Advocacy și lobby în activitatea organizațiilor de tineret”, organizat de pretură în parteneriat cu Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă.

  Participanții la eveniment: tineri din Consiliile de Elevi din sectorul Ciocana au aflat mai multe despre ce este advocacy și lobby, cum se planifică o campanie de advocacy, cum sunt identificate și analizate problemele comunitare, ce fel de instrumente au la dispoziție organizațiile de tineret în demersurile lor de advocacy.

  Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, susține inițiativele tinerilor de a participa la viață comunității și în procesul de luare a deciziilor. În decursul timpului Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă a dovedit că este un partener de încredere pentru Pretura sectorului Ciocana în vederea abilitării tinerilor pentru a se manifesta ca cetățeni responsabili și activi.