Activități inedite la Centrele comunitare din sector

   Odihna activă a elevilor în perioada vacanței de toamnă a avut un rol semnificativ în centrele comunitare  din cadrul Direcției protecției copilului  Ciocana.

    Aici au fost organizate mai multe activități care au pus în valoare afirmarea copiilor prin limbajul universal al artei, expunerea liberă a sentimentelor și trăirilor personale, precum și dezvoltarea comportamentelor proactive.

   În acest context, la Centrele Comunitare Convorbitorul, Evrica și „Speranța” s-au desfășurat activități precum ar fi ,,Tradiții și obiceiuri-comoară lăsată din străbuni”, „Imaginea de sine”, vizită la Muzeul Național de Artă al Moldovei, concursul ,,Fantezie de toamnă”, oră informativă ,,Reguli de siguranță pentru copiii în vacanță. Sfaturi utile pentru copii și părinți”.

   Sinilga ȘCOLNIC, pretorul sectorului Ciocana, apreciază desfășurarea diverselor activități interesante și utile, grație cărora descoperim și valorificăm noi talente, adevărați mesageri care își aduc contribuția la promovarea imaginii instituției și sectorului și exprimă mulțumiri organizatorilor, profesorilor pentru munca enormă pe care o depun în dezvotarea intelectuală a copiilor.