Activitatea serviciilor municipale în perioada 14 - 18 noiembrie

   Serviciile municipale din sectorul Ciocana desfășoară zilnic activități de salubrizare și evacuare a diverselor deșeuri menajere și de construcție, lucrări de amenajare a zonelor verzi, etc. Astfel, pe parcursul săptămânii au fost evacuate 67 rute de resturile vegetale, crengi uscate, frunziș.

   APLP 54/218 a efectuat lucrări de salubrizare la stațiile de așteptare a transportului urban, parcările auto, terenurile municipale, platourile de acumulare a deșeurilor menajere.

    De către ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” au fost îndeplinite lucrări de salubrizare și pregătire a zonelor verzi pentru plantarea arborilor și arbuștilor.

   Întreprinderea municipală pentru servicii locative Ciocana a salubrizat mecanizat trotuarele municipale, a demontat și evacuat o copertină și un panou publicitar, a întreprins lucrări de rerparație a elementelor de fitness de pe aleea bd. Mircea cel Bătrân. De asemenea, a verificat și pregătit utilajul și autospecialele din dotare pentru lucrări de deszăpezire.