Activitatea artistică prezentată de grădinița Spicușor

  Ciocana  are copii valoroși, talentați și creativi, al căror potențial îl putem pune în valoare prin diverse activități, care îi ajută să-și descopere și să-și dezvolte de timpuriu aptitudinile.

  Un motiv frumos de mândrie a fost activitatea artistică prezentată de Instituția de Educație Timpurie nr. 225 „Spicușor”. Cântecul, dansul, candoarea și vioiciunea  au  întregit  sărbătoarea  de pe Aleea bd. Mircea cel Bătrân.

  Administrația publică locală a menționat grupele pregătitoare cu seturi de rechizite, iar fiecare copilaș a primit în dar invitație-cadou la un complexul distractiv  din capitală.

  „Vom susține orice inițiativă, care pune în valoare personalitatea copilului, iar astfel de activități petrecute în universul lor, sunt vitale pentru starea de bine, pentru armonia dintre noi și copiii noștri”, a precizat Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana.

  Exprimăm înaltă apreciere pentru interesul manifestat de IET nr.225, director Ala Vasilache, de a participa în cadrul proiectului cultural, lansat la inițiativa Primarului General al municipiului Chișinău Ion Ceban.