Activitate de orientare profesionala a CEEE

  În scopul susținerii și promovării tinerelor talente și a instituțiilor din sector, în fiecare weekend, Pretura Ciocana va desfășura diverse activități pe aleea bd. Mircea cel Bătrân.          Azi, 13.05.2023, s-a dat start evenimentului de promovare a Instituției Publice Centrul de Excelență în Energetică și Electronică cu genericul „IPCEEE – calea spre o carieră de succes!”. Profesorii și elevii ,,au aprins felinare pentru un viitor sigur și prosper”,  prezentând pe parcursul zilei programele de formare profesională la care pot aplica absolvenții gimnaziilor: Calculatoare, Electronică, Exploatarea Sistemelor Multimedia, Aparate radioelectronice de uz casnic, Instalații frigorifice și sisteme de climatizare, Teleradio comunicații.

  Spre atenția publicului au fost organizate: Expoziția de echipamente, utilaje, mostre electronice, workshopuri „Asamblarea, verificarea și testarea tehnicii de calcul” și „Crearea produselor multimedia”.

  Pe perioada evenimentului tinerele talente ale instituției au impresionat publicul cu melodii în diverse limbi, dansuri și flashmob-uri.

  Mulți absolvenți de gimnaziu s-au interesat de specialitățile propuse, având un dialog interactiv cu reprezentanții instituției.

  Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana aduce sincere mulțumiri profesorilor și elevilor din cadrul CEEE, fiind ferm convinși că evenimentul a fost de bun augur, cu impact pozitiv pentru locuitorii și oaspeții sectorului în orientarea profesională a tinerilor.

  Ion Ceban, Primarul General al mun. Chișinău, susține activități de promovare a imaginii instituțiilor de învățământ de specialitate, bunului nume al elevilor care se manifestă prin competențe și aptitudini dobândite pentru a deveni buni profesioniști în viitor.