Activitate de Florii la grădinița Aurica

  Puritatea şi inocenţa bucuriei copiilor dă amploare Sfintelor Sărbători de Paşte. Fie că este vorba de vopsitul ouălor, de planşele de colorat, de poezii, cântece sau jocuri, copiii sunt întotdeauna primii. Sărbătoarea Învierii Domnului a fost celebrată în săptămâna Floriilor de preşcolarii Grădiniţei nr. 138.

  Organizatoriii şi-au propus ca prin această activitate preşcolarii să cunoască semnificaţia și diferite elemente din istoria Sfintei Sărbători a Paştelui, simbolurile și obiceiurile pascale tradiţionale.

  Funcționarii Preturii sectorului Ciocana au adus sincere mulțumiri și recunoștință copiilor, cadrelor didactice, părinților și administrației instituției în persoana Ludmilei Crăciun pentru organizarea și desfășurarea acestui matineu.

  Din partea autorității publice locale copiii au primit în dar rechizite și cărți necesare pentru activitățile extracurriculare, iar buna dispoziție le-a fost creată de Iepurașul de Paște!

  Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, apreciază inițiativele frumoase ale instituțiilor de educație pentru organizarea în comun a diverselor proiecte unde copiii își pot promova aptitudinile și măiestria artistică.