Acțiunea de caritate Pentru voi, copii!

    Cu prilejul frumoasei şi magnifice sărbători de 1 iunie „Ziua Internaţională a Copilului”, Pretura sectorului Ciocana a desfășurat activitatea „Pentru voi, copii!” dedicată copiilor de la centrele comunitare din cadrul Direcției pentru protecția dreptuilor copilului Ciocana.

    In cadrul acestui eveniment special, care ne inspiră să dăruim emoții de bucurie, au fost adresate mesaje de felicitare tuturor copiilor și pedagogilor, mulțumiri pentru participarea și implicarea în activitățile social–culturale, fiind apreciați cu diplome de gratitudine și dulciuri.

     Astfel, toți copii au avut posibilitatea să beneficieze de ajutorul acordat din partea bisericii „Sf. Prooroc Daniel”, paroh Ioan Ursu.

    Pretura sectorului Ciocana este recunoscătoare tuturor oamenilor de bună-credință, care sunt receptivi la problemele şi nevoile celor mici, care promovează prin acţiuni respectarea drepturilor copilului, contribuie la soluţionarea dificultăţilor cu care se confruntă, pentru a creşte şi deveni personalităţi demne.