Stabiliți-vă obiectivele sus și nu vă opriți până nu ajungeți acolo (Bo Jackson)

  În sectorul Ciocana, astăzi 26 martie 2024, avut loc finala Turneului de volei „Cupa Pretorului”, care a reunit cinci echipe de elevi de la Instituțiile de Învățământ: „Ginta Latină”, „Gaudeamus”,  „Mihail Berezovschi”, „Dacia” și  „Constantin  Negruzzi”.

  Inițiativa acestui Proiect a pornit de la Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, care a subliniat importanța  promovării acestui sport la nivelul cât mai înalt.

  Competiția sportivă a fost câștigată de echipa de la I.P. Liceul Teoretic „Ginta Latină”, care a reușit să obțină victoria finală🏆!

  Toate echipele participante, care au demonstrat pe parcursul turneului dedicație și talent sportiv, au fost decorate cu diplome de apreciere, medalii și aplauzele spectatorilor 🥇🥈🥉!

  Acest turneu a fost un succes remarcabil, care a dovedit pasiunea copiilor pentru volei, contribuind la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

  Sunten mândri de performanțele sportive ale tuturor echipelor și respect pentru profesorii, care au contribuit la creșterea competitivității sportive a elevilor.

altele