Competiție la șah

              Pe data de 13 noiembrie 2019, Pretura  sectorului Ciocana în parteneriat cu Direcția Asistență Socială  și Direcția pentru Protecția Drepturilor Copilului Ciocana,  CCC „Convorbitorul” au organizat competiții la șah, în cadrul decadei consacrate „Zilei Naționale a Tineretului”.

             „Șahul este o încercare a inteligenței” a zis Goethe, și, în premieră, pentru a se avânta în spiritul concursului, 26 de persoane cu nevoi speciale și tineri din sector au participat la competiție, testându-și forțele.

             Totalurile  concursului au evidențiat următoarele performanțe ale participanților:

                            Grozavu Lucian - I loc;

                            Platon Daniil - II loc;

                            Andronachi Corneliu - III loc.

              Oricare nu a fost rezultatul obținut - câștig, pierdere sau egalitate, jucătorii s-au ales cu o bună experiență.

              Finalmente, participanții au fost decernați cu cupe, diplome și dulciuri din partea administrației publice locale, pentru meritele obținute la competiție, care s-a marcat nu doar prin erudiție, dar și divertisment,oferit de discipolii Centrului Comunitar „Convorbitorul” printr-un un program muzical-distractiv.

Prima ediție de acest gen în cadrul ”Zilei Naționale a Tineretului” a fost foarte captivantă și interesantă pentru toți și, mulțumind partenerilor pentru implicare și colaborare, sperăm la continuitate.